NIOSH TNB Safety Passport (NTSP)

KONGSIKAN KEPADA KAWAN-KAWAN

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Kad NTSP (NIOSH TNB Safety Passport). Daftar NTSP. Pembaharuan NTSP (renew NTSP). Daftar kursus NTSP Online. Bayaran NTSP Online. Kad NTSP Hilang.

NTSP

NIOSH TNB Safety Passport (NTSP) adalah program latihan yang dirancang khas untuk mereka yang bekerja di kawasan kerja TNB.

NTSP memberikan latihan dan penilaian untuk memastikan bahawa mereka yang bekerja di kawasan TNB memperoleh pengetahuan keselamatan dan kesihatan yang diperlukan.

Ia juga bertujuan memenuhi syarat perundangan dan kebijakan syarikat. NTSP merangkumi Latihan Induksi Untuk Kontraktor, Permit untuk Bekerja (PTW), Ruang Terkurung dan Analisis Keselamatan Pekerjaan (JSA).

Daftar kursus NTSP atau Renew NTSP

Peraturan TNB

TNB telah melaksanakan Program NIOSH-TNB Safety Passport (NTSP)

Di bawah program ini, setiap personel yang memasuki kawasan kerja TNB dikehendaki untuk mendapatkan kad NTSP melalui kursus sehari yang dikendalikan oleh Institut Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan Negara (NIOSH).

Daftar Kad NTSP atau Renew Kad NTSP mesti dibuat sebelum masuk kerja kawasan TNB

Kursus Online

Mohon baru atau renew NTSP kena kursus. Musim PKP kursus online sahaja. Duduk rumah atau pejabat boleh kursus. Mudah dan murah.

Musim PKP susah nak keluar kerja. Buat kad NTSP siap-siap. Nanti habis PKP boleh terus kerja.

Kursus online satu hari 8.00 pagi – 4.00 petang.
Guna komputer atau laptop

Kad Hijau CIDB baru atau Pembaharuan (renew green card). Daftar Kursus Kad Hijau Online. Bayaran Kad Hijau Online. Kad Hijau Hilang. Kad Hijau belum sampai.

TAHUKAH ANDA?

Jika anda sudah ada Kad NIOSH, anda boleh buat Kad Hijau CIDB terus. Tidak perlu kursus. Jimat duit dan jimat masa. Hubungi kami segera.